27 september KPMG Webcast: Wie doet wat met wie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

De toenemende druk op de arbeidsmarkt en financiële middelen gecombineerd met een groeiende zorgvraag maakt dat doorgaan op de huidige weg in de zorg op de lange termijn niet houdbaar is. Onze zorg moet anders georganiseerd worden. Voor iedereen is het inmiddels wel duidelijk wat er moet gebeuren, de grote vraag is echter hoe we dat voor elkaar gaan krijgen.

Daarom organiseert KPMG de webcast waarin we ze aan de hand van hun nieuwste publicatie van de “Wie Doet Het Met Wie: veranderen met lef” je meeneemt in hun strategische agenda voor de komende jaren. Een agenda waarin stevigere centrale sturing met voldoende ruimte voor regionale invulling centraal staan.