06 april Congres Acute zorg

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 A
3526 KV Utrecht

Zet in mijn agenda

Concentratie van de acute zorg gaat de knelpunten op de SEH’s van ziekenhuizen niet oplossen. De doorstroom op SEH’s stagneert doordat ziekenhuizen patiënten niet kunnen ontslaan. Toch is concentratie kijkend naar de personeelskrapte onoverkomelijk. Dat is dan ook de reden dat een betere samenwerking in het acute zorgnetwerk snel en vakkundig georganiseerd moet worden. Ziekenhuizen, huisartsen, ggz- en vvt-aanbieders voelen allemaal de noodzaak, maar op welke manier kan er nu een krachtig fundament gelegd worden voor de toekomst?

Zijn de regioanalyses daarbij inderdaad helpend? Welke voorbeelden zijn er al in de praktijk? Deze onderwerpen en nog meer komen aan bod tijdens het vijfde congres Acute zorg.