30 mei Congres Governance in een complex zorglandschap

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

Van der Valk
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Zet in mijn agenda

Toezicht houden en besturen in de het huidige zorglandschap is complex. Veel zorgorganisaties kampen niet alleen met financiële en personele uitdagingen, ook is er de immense opgave om de zorg toekomstbestendig te maken. Het integraal Zorg Akkoord is door veel partijen ondertekend en nu moet daar vervolg aan gegeven worden. Hoe kunt u uw zorgorganisatie in deze complexe tijden op koers houden?

Op welke manier gaat u om met het samenwerken in netwerken? Met welke technologische en organisatorische ontwikkelingen dient rekening te houden? En hoe gaat u met de steeds grotere verantwoordelijkheden en de maatschappelijke impact als een genomen risico verkeerd uitpakt?

Tijdens de 2e editie van het Zorgvisie congres Governance in een complex zorglandschap komen diverse thema’s aan bod.