Meetup 11 december | Baas over eigen gezondheid

Maandag 11 december 10.00 – 18.00 uur | Social Impact Factory Utrecht

"Het gaat niet om technologie maar om inclusiviteit". Zo luidden de afsluitende woorden tijdens de drukbezochte Meet Up van 25 september jl.

Digitale gezondheid heeft het potentieel dat instanties beter met elkaar communiceren en dat hulp op afstand mogelijk is. Daarmee wordt bereikt dat iedereen op zijn manier baas kan worden over zijn eigen gezondheid.

Meet up 11 december

In het Informatieberaad werken zorgverleners, patiënten, zorgverzekeraars, overheid en kenniscentra samen om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening in de zorg past bij deze ontwikkelingen.

De unieke Nederlandse aanpak kenmerkt zich doordat alle partijen uit het zorgsysteem samen in een kamer –‘the whole system in a room’– werken aan de realisatie van een duurzaam informatiestelsel dat de mens centraal stelt.

Die bijzondere werkwijze wordt zichtbaar tijdens de komende Meet Up. Met alle partijen samen werken we via inspirerende workshops toe naar concrete output. Voorbij de vrijblijvendheid wordt u, dankzij interactieve werkvormen, zelf onderdeel van de oplossing.

Na twee edities in Den Haag reist de Meet Up deze keer het land in. Er is gekozen voor een bijzondere locatie vlakbij het centraal station van Utrecht: de Social Impact Factory.

Aanmelden

Bekijk het blokkenschema voor een overzicht van het programma.

Wilt u de Meet Up bijwonen? Verzeker uzelf van een plek door in te schrijven via aanmelder.nl/meetup11-12

Wanneer u bij nader inzien toch niet kunt, meldt u dan af zodat anderen zich nog aan kunnen melden.

Wilt u een sessie verzorgen tijdens de Meet Up? Helaas is dat voor deze Meet up niet meer mogelijk. De capaciteit van 16 workshops is bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden als deelnemer en de Meet up bijwonen.

Let op: de capaciteit is beperkt tot maximaal 220 deelnemers en 16 workshops!