Bekijk de sessies van de Meet up 26 juni

Voorafgaand aan het Informatieberaad Zorg op 26 juni organiseert het ministerie van VWS een Meet up met de hele dag interactieve sessies waaraan iedereen kan deelnemen. Een groot deel van het programma is al bekend. Volg op deze website welke sessies er zijn.

Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open op het Ontmoetingsplein van het ministerie van VWS. Na de ontvangst volgt de plenaire opening door secretaris-generaal Erik Gerritsen van VWS, tevens voorzitter van het Informatieberaad. Daarna is er voor een breed publiek ruimte om kennis te delen en samen te werken aan de informatievoorziening in de zorg.

Het programma bestaat uit:

  • Lezingen
  • Kennis-deel-sessies
  • Workshops
  • Demo's en praktijksessies

De informatieve en interactieve sessies gaan vooraf aan het Informatieberaad dat van 16.00 – 18.00 uur in een open setting plaatsvindt, en waar gepraat wordt over de next steps. De vergadering kan live worden bijgewoond.

Bekijk het blokkenschema van het programma, het volledige programma van de dag of meld u direct aan voor de Meet up.