WeeKonnect: gegevens uitwisselen in de zorg

Van 17 t/m 19 april vindt WeeKonnect plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit driedaags evenement heeft als thema ‘Veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen in de zorg.’ Bestuurders, ICT managers, leveranciers, informatie-experts en consultants in de zorg spreken er samen over onderwerpen als regie op gegevens, eenheid van taal en opschaling & implementatie. Deelname aan WeeKonnect is gratis.

WeeKonnect: Veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen in de zorg, 17-19 april, Fokker Terminal, Den Haag

Programma

Per dag staat een ander thema centraal:

  • Dinsdag 17 april: Registreren - Gegevens eenduidig en aan de bron vastleggen.
  • Woensdag 18 april: Uitwisselen - Informatie veilig, gestandaardiseerd en met borging van privacy uitwisselen.
  • Donderdag 19 april: Implementeren - Organisatieprocessen zo inrichten dat implementatie en opschaling gemakkelijker wordt.

Naast sessies over de zorg, is er ook aandacht voor kennisuitwisseling met andere sectoren zoals de Smart Industry en de Publishing sector.

Organisatie

WeeKonnect wordt georganiseerd door Integrating the Heathcare Enterprise (IHE), ECP (Platform voor de InformatieSamenleving) en de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Econimische Zaken en Klimaat (EZK). Het evenement wordt gesteund door de Vereniging van Organisaties voor ICT in de Zorg, Nictiz en Zorg&ICT.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het programma vindt u op de website van WeeKonnect. U kunt zich daar ook registreren voor gratis deelname en aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Zie ook