Zes persona's Informatieberaad gepresenteerd!

Govert, Marijke, Theo, Selin, Kaylee en Teun, dat zijn de zes persona’s die voor het Informatieberaad zijn ontwikkeld! Tijdens de opening van de vierde Meet Up presenteerde Erik Gerritsen het boekje “Informatiereizen in de zorg”. Alle bezoekers van de Meet Up ontvingen dit boekje tijdens de eerste workshopronde. Als je je wilt verplaatsen in het leven van mensen met een zorgvraag, gebruik dan de zes persona’s van het Informatieberaad!

Persona's

Persona's

In het boekje “Informatiereizen in de zorg” zijn de zes persona’s van het Informatieberaad uitvoerig beschreven. Hierin is algemene informatie opgenomen over wat de meerwaarde van het werken met persona’s is en hoe klantreizen in de zorg kunnen verlopen. Vandaag maken alle bezoekers van de Meet Up uitvoerig kennis met de zes persona’s. Theo is bijvoorbeeld fan van voetbalclub De Graafschap. Hij is een ‘volgzame zorgcliënt’. Selin is een ‘resultaatgerichte zorgcliënt’. Zij heeft één kind en winkelt graag met vriendinnen. In het boekje kom je nog veel meer te weten over de persona’s.

Wil je de zes persona’s ook leren kennen? Lees dan hieronder het boekje “Informatiereizen in de zorg”.

Voor mensen met een visuele beperking is de tekst van het boekje hieronder ook via een aparte webpagina beschikbaar.