Open consultatie GGZ Koppeltaal

Vanaf vandaag, 19 maart 2018, gaat GGZ Koppeltaal in open consultatie. Koppeltaal is een ICT-taal, gebaseerd op de internationale HL7/FHIR standaard, die het mogelijk maakt om e-health programma’s onderling uit te laten wisselen. Alle betrokken partijen kunnen in deze consultatieronde aangeven of en op welke manier GGZ Koppeltaal past in het duurzaam informatiestelsel.

GGZ Koppeltaal

Met Koppeltaal kunnen GGZ-instellingen alle beschikbare e-health applicaties gebruiken. Koppeltaal maakt het mogelijk om elk bestaand e-health programma te koppelen aan de eigen ICT-omgeving van een organisatie.

Reageer voor 16 april 2018

Uw opmerkingen op het voorstel kunt u mailen naar het Informatieberaad Zorg. De sluitingsdatum voor het inzenden van uw opmerkingen is 16 april 2018. Reacties op de open consultatie worden gepubliceerd op deze website.