Druk bezochte Meet up over Eenheid van taal

Het was druk op de vierde Meet up van het Informatieberaad Zorg die op maandag 26 maart plaatsvond op het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Het thema van de dag was het belang van eenheid van taal in gegevensuitwisseling in de zorg. 170 deelnemers hadden zich opgegeven voor de Meet up. En daarmee was de dag volledig 'uitverkocht'.

opening

Hoewel het programma al om 9 uur 's ochtends begon met een ontbijtlezing, hadden veel deelnemers om 16 uur nog de energie om de openbare vergadering van het Informatieberaad bij te wonen. Zo veel zelfs, dat een aantal deelnemers genoegen nam met een staanplaats achterin de zaal.

Bent u benieuwd naar het verslag van de Meet up. Hieronder vindt u een link naar het sfeerverslag en het fotoverslag. Binnenkort verschijnt een online magazine met een inhoudelijke weergave van de Meet up over Eenheid van taal.