Bouw mee aan het MedMij-afsprakenstelsel

Op 16, 17 en 18 april, voorafgaand en tijdens de WeeKonnect, gaat MedMij in de Fokker Terminal (Den Haag) met zorg- en ICT-leveranciers aan de slag om een aantal herbruikbare componenten te ontwikkelen volgens de specificaties van het afsprakenstelsel.

Afsprakenstelsel

MedMij stelt spelregels op voor het uitwisselen van gegevens in een een persoonlijke gezondheidsomgeving. Aan de hand van deze regels kunnen persoonlijke gezondheidsomgeving-aanbieders producten en diensten aanbieden die aansluiten bij de uiteenlopende vragen van het individu. De kern van het werk van MedMij is het maken van een afsprakenstelsel.

Opdracht: Ontwikkel herbruikbare componenten

De ontwikkeling van herbruikbare componenten, zoals softwarecomponentjes voor het inlezen van de whitelist, het inlezen van de zorgaanbiederslijst (ZAL) en de oAuth-flow, organiseert MedMij tijdens de WeeKonnect in opdrachtvorm. De ontwikkelaars bouwen ieder een stukje functionaliteit om aan het eind van de WeeKonnect de ontwikkelde bouwstenen gezamenlijk te kunnen gebruiken t.b.v. de MedMij-implementatie. Dit geeft een boost aan MedMij en biedt tevens de gelegenheid om ontwikkelaars en leveranciers ondersteuning te bieden bij de eigen implementatie. Belangrijke voorwaarde is dat de software, ontwikkeld tijdens de WeeKonnect, beschikbaar komt voor alle MedMij-deelnemers.

Financiƫle bonus

Er is een financiƫle bonus voor het afronden van een opdracht tegen de condities die zijn gesteld.

Meedoen?

MedMij zoekt ontwikkelaars met expertise in verschillende codeertalen die een of meerdere dagen beschikbaar zijn om met MedMij aan de slag te gaan. MedMij biedt ondersteuning en begeleiding vanuit MedMij en een comfortabele ruimte met wifi, stekkerdozen en een groot scherm.

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail aan Sylvia Veereschild.