Consultatiesessies prioritaire zorgprocessen en gegevensuitwisseling: inschrijving gesloten

Voor 1 april 2019 stellen we met de zorgsectoren en alle betrokkenen een roadmap samen van de geprioriteerde zorgprocessen. Voor de zomer volgt informatie over een programma met regie op uitvoering van deze roadmap. Aan de oproep om pitches in te dienen voor zorgprocessen die een plek moeten krijgen in de Roadmap werd massaal gehoor gegeven: de drie consultatiesessies zijn volgeboekt en voor de verlate inschrijvers is er nog een laatste, vierde sessie bijgekomen. De inschrijving voor pitches is inmiddels gesloten.

Aanmelden pitches niet meer mogelijk

Voorstel kan nog wel schriftelijk
Het is niet meer mogelijk om nieuwe pitches aan te melden voor de consultatiesessies. Wel kun je tot en met 14 februari een voorstel schriftelijk indienen; jouw geprioriteerde zorgproces loopt dan mee in hetzelfde proces als de pitches van de consultatiesessies.

Nog een paar plekken in de zaal
Voor de sessies van 06 en 13 februari zijn alle stoelen al vergeven, maar voor 19 en 21 februari zijn nog plekken beschikbaar. Jouw aanmelding voor een stoel op 19 en/of 21 februari stuur je naar Marieke Duijndam. Een paar dagen voor de sessie ontvang je het definitieve programma, locatiedetails en de deelnemerslijst.

Vier consultatiesessies

Vanwege de overweldigende belangstelling is besloten dat voor de aanmeldingen die tussen 1 en 5 februari verlaat binnen kwamen, er een vierde en laatste consultatiesessie wordt ingepland. Daarmee ziet de planning van de sessies er als volgt uit:
 

 • woensdag 6 februari | 09.00 - 13.30 uur
  bij de Social Impact Factory aan de Vredenburg 40 in Utrecht, inclusief lunch
   
 • woensdag 13 februari | 12.30 - 17.00 uur
  bij de Social Impact Factory aan de Vredenburg 40 in Utrecht, inclusief lunch
   
 • dinsdag 19 februari | 17.00 - 21.30 uur
  in het UMC Utrecht (WKZ), inclusief (lichte) maaltijd
   
 • donderdag 21 februari | 17.30 - 22.00 uur
  bij het ministerie van VWS in Den Haag, inclusief (lichte) maaltijd