Meet Up voor ICT-leveranciers op woensdag 10 juli

Het Informatieberaad Zorg organiseert op woensdag 10 juli 2019 van 09.00 uur tot 16.00 uur een grootschalige Meet Up voor ICT-leveranciers en voor mensen die betrokken zijn bij de VIPP-programma’s. Ook is iedereen van harte welkom die werkt voor of betrokken is bij de vier programma’s die vanuit VWS zijn gestart in het kader van de elektronische gegevensuitwisseling (data, elektronische gegevensuitwisseling, internationaal en toegang). De bijeenkomst vindt plaats bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag.

De dag staat in het teken van elektronische gegevensuitwisseling in de zorg en de samenhang tussen de programma’s en initiatieven die lopen, op weg naar een duurzaam informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de bijeenkomst geven de verschillende (VIPP-)programma’s aan wat de meest recentelijke ontwikkelingen op hun terrein zijn. Daarnaast kunnen de bezoekers verdiepende workshops en inspirerende themasessies bijwonen.

Aanmelden

Werk jij voor een ICT-leverancier, of ben je betrokken bij een VIPP-programma óf bij één van de programma’s voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? En wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling in de zorg? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst op 10 juli! Je kunt je aanmelden via deze link.