Denk mee over de toekomst van het Europese onderzoeksprogramma Horizon Europe

Wil je meedenken over het toekomstige Europese onderzoeksprogramma genaamd Horizon Europe?
Laat dan je mening horen. De Europese Commissie heeft op vrijdag 5 juli jl. de open consultatie Horizon Europe geopend. Reageren is mogelijk tot 8 september 2019. De uitkomsten van deze consultatie zal de Europese Commissie meenemen in het verdere strategische planningsproces van Horizon Europe.

Ook kun je meepraten over Horizon Europe met de Europese Commissie tijdens de ‘Research and Innovation days’ op 24, 25 en 26 september a.s. De Europese Commissie organiseert voor de eerste keer dit jaarlijks evenement. Het doel van dit evenement is om met elkaar in dialoog te gaan over de toekomst van onderzoek en innovatie in Europa. De sprekers zullen onder meer bestaan uit ministers, commissarissen, leden van het Europees Parlement, onderzoekers en anderen. Meer informatie over dit evenement kun je hier vinden.