eMagazine met terugblik Meet Up ‘Gezonde data’ nu online

Op maandag 23 september heeft het Informatieberaad Zorg de Meet Up ‘Gezonde data’ georganiseerd, over het verzamelen, beheren, analyseren en toepassen van data in de zorg. Alle bezoekers én de mensen die deze dag niet hebben bezocht, kunnen vanaf vandaag het eMagazine lezen, met hierin een terugblik en interviews met bezoekers en workshopbegeleiders.

Ruim 300 patiënten, ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, beleidsmakers en ICT-leveranciers hebben zich tijdens deze bijeenkomst laten inspireren op weg naar een duurzaam én veilig informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de Meet Up is veel duidelijk geworden over het gebruik van data in de zorg. Ben je benieuwd wat er allemaal besproken is tijdens de Meet Up? Download en lees dan nu het eMagazine via deze link!