Meld je nu aan voor de Meet Up op 20 april

Noteer maandag 20 april alvast in je agenda! Dan vindt er wederom een Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. De plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten.

De Meet Up staat dit keer in het teken van “implementatie”. Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg? Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord tijdens de 8e Meet Up die plaatsvindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

We verwelkomen je graag vanaf 09.00 uur. De Meet Up wordt om 10.00 uur officieel geopend door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. Na de opening kun je kiezen uit tientallen inspirerende workshops die worden verzorgd door experts uit het zorgdomein. We sluiten de Meet Up rond 15:30 uur af met een informele borrel.

Je kunt je hier alvast aanmelden voor de Meet Up. Meer informatie over het programma en de workshops volgt in het nieuwe jaar.

We zien je graag op 20 april.

Voor nu alvast heel fijne feestdagen toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Het Meet Up organisatieteam