Meet Up verplaatst en het Informatieberaad vergadert op 20 april online

De Meet Up met het thema ‘Leren van Implementeren’ die aanstaande maandag (20 april) plaats zou vinden is vanwege het Corona-virus verplaatst naar maandag 21 september 2020. Het thema van de Meet Up in september blijft gelijk. Deelnemers die zich voor de bijeenkomst hadden aangemeld hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

De vergadering van het Informatieberaad Zorg gaat op 20 april wel gewoon door. In plaats van live bij elkaar te komen overleggen de leden van het Informatieberaad online met elkaar. De vergadering is niet te volgen voor publiek. Zoals gebruikelijk wordt het verslag van de vergadering van het Informatieberaad gepubliceerd op deze website.

Deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de Meet Up van 20 april ontvangen voor de zomer een nieuwe uitnodiging, inclusief een link waarmee zij zich opnieuw kunnen inschrijven voor de Meet Up van september. De huidige inschrijvingen zijn vervallen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Meet Up van het Informatieberaad Zorg? Volg het Informatieberaad dan via Twitter, LinkedIn of houdt deze website in de gaten.