Meet Up | Leren van implementeren: nu online!

Gisteren was het zover: de Meet Up | Leren van Implementeren. Alweer de 7e Meet Up van het Informatieberaad, maar wel de eerste digitale versie! De Meet Up’s van het Informatieberaad zijn dé plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten.

Implementatie

Deze digitale Meet Up van 21 september 2020 stond in het teken van “implementatie”. Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg? Op deze en vele andere vragen kregen de deelnemers antwoord tijdens de digitale Meet Up.

Online kijken en leren

Maar ook jij kunt de Meet Up | Leren van Implementeren nog eens rustig nakijken via onderstaande link. Volg alsnog, of gewoon nóg een keer, de inspirerende workshops of bekijk de interactieve talkshow waar verschillende experts en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties met elkaar in gesprek gingen over het thema ‘implementeren’. En natuurlijk is ook de vergadering van het Informatieberaad hier terug te kijken.

Veel kijkplezier en noteer 12 april 2021 vast in je agenda voor de eerstvolgende Meet Up!

Kijk hier de vergadering van het Informatieberaad terug.

Beter Dichtbij

CVA

Meet Up - Leren van implementeren

Nictiz

PIEZO

RSO Nederland

UMC Utrecht