Save the date: 19 april 2021 Meet Up

Het lijkt nu nog wat verder weg, maar voor je het weet is het zover…Maandag 19 april a.s. staat de 8e Meet Up van  het Informatieberaad gepland; de tweede digitale versie! Wil je erbij zijn? Blok hiervoor dan alvast je agenda van 13.30-16.00 uur. Aansluitend vindt van 16:00 – 18:00 uur de vergadering van het Informatieberaad plaats.

Meet Up

De Meet Up van het Informatieberaad is dé plek waar patiënten, zorgprofessionals, bestuurders, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten. Samen delen we kennis, doen we inspiratie op en werken we aan een duurzaam informatiestelsel in de zorg.

Netwerkperspectief

Deze digitale Meet Up van 19 april 2021 staat in het teken van ‘netwerk perspectief’. Wat dit precies inhoudt, welke impact het heeft op de digitale gegevensuitwisseling in zorg en de inrichting van het stelsel en vele andere vragen komen de 19e volop aan bod! Het belooft weer een mooie Meet Up te worden. Mis het niet!

Denk en doe mee!

Nog niet het hele programma is gevuld. Heb je leuke ideeën en/of suggesties voor mogelijke onderwerpen of ken je inspirerende sprekers die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan deze Meet Up? Denk en doe mee: mail je ideeën en/of suggesties naar informatieberaadzorg@minvws.nl.