Kijk de Meet Up Netwerkperspectief terug

Vorige maand was alweer de 8e Meet Up van het Informatieberaad Zorg en de tweede in deze digitale vorm. De Meet Up’s van het Informatieberaad zijn dé plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten.

Netwerkperspectief

De digitale Meet Up van 19 april 2021 stond in het teken van ‘Netwerkperspectief’. Wat houdt dit precies in? Welke impact heeft het op de digitale gegevensuitwisseling in de zorg en de inrichting van het stelsel? Op deze en vele andere vragen kregen de deelnemers antwoord tijdens de digitale Meet Up.

Kijk de Meet Up terug

Heb je de Meet Up gemist of wil je een van de presentaties terugkijken? Volg dan alsnog, of gewoon nóg een keer, de interactieve presentatie ‘Geen uitkomstgerichte zorg (Value Based Health Care), zonder gedeelde ICT’, een van de inspirerende break-out presentaties of het Panelgesprek ‘Common Ground: ook voor de zorg?’

Al deze presentaties zijn terug te kijken op de site van de Meet Up Netwerkperspectief.