Jacqueline van Ginkel & Kelly Adams: RPA: haalt de robot uit de mens en de administratie uit de zorg!

Beschrijving van de presentatie: Robotic Process Automation (RPA) haalt de Robot uit de mens. TWB zet Robotic Process Automation in om aanmeldingen van cliënten vanuit het ziekenhuis te verwerken in het Elektronisch Patiënten Dossier. De klantadviseurs van TWB besparen hiermee kostbare tijd die ze nu kunnen besteden aan de cliënt in plaats van het voeren van administratie. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Join onze presentatie!

Presentatie Jacqueline van Ginkel & Kelly Adams

Download hier de presentatie van Jacqueline van Ginkel & Kelly Adams.

Over Jacqueline van Ginkel

Als zorgverbeteraar maak ik elke dag de zorg een beetje beter. Onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel en het kapitaal van Thuiszorg West-Brabant (TWB). Zij maken het verschil bij onze cliënten achter de voordeur en in het contact met onze partners. Deze inzet en betrokkenheid draagt bij aan de maatschappelijke opdracht en de beste (thuis)zorg die wij verlenen in West-Brabant. Om de zorg toegankelijk te houden investeren we in oplossingen die het werkplezier van onze medewerkers vergroten, de administratieve last verminderen en/of taken van hen overnemen. Zij hebben daardoor alle tijd en aandacht voor onze cliënten.

Over Kelly Adams

Ik haal met ontzettend veel plezier “de robot uit de mens”. Ik ben verantwoordelijk voor het succesvol onboarden van digitale medewerkers bij organisaties, zodat echte medewerkers meer tijd en aandacht kunnen besteden aan taken die waarde toevoegen in plaats van het voeren van administratie.