eMagazine met terugblik Meet Up ‘Play IT Safe’ nu online

Op maandag 25 maart heeft het Informatieberaad Zorg de Meet Up ‘Play IT Safe’ georganiseerd, over informatieveiligheid in de zorg. Alle bezoekers én de mensen die deze dag niet hebben bezocht, kunnen vanaf vandaag het eMagazine lezen, met hierin een terugblik en interviews met bezoekers en workshopbegeleiders.

cover eMagazine

Ruim 250 patiënten, ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, beleidsmakers en ICT-leveranciers hebben zich tijdens deze bijeenkomst laten inspireren op weg naar een duurzaam én veilig informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de Meet Up is duidelijk geworden dat bewustwording, beveiligen en bewaken sleutelbegrippen zijn bij het vergroten van de informatieveiligheid in de zorg.

Download en lees nu het eMagazine ‘Play IT Safe’

Het eMagazine over de Meet Up ‘Play IT Safe’ kunt u via deze link downloaden.