09 mei Congres Diagnostiek met AI

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Arnhem

Papendal
Papendallaan 9
6816 VD Arnhem


Ook binnen de diagnostiek wint AI steeds meer terrein. Benieuwd naar wat in de toekomst kan met AI, maar ook wat nu al mogelijk is? Ons congres Diagnostiek en AI staat bol van de business cases en praktische toepassingen. Dit is de tweede dag van ons tweeluik over diagnostiek.

Dagvoorzitter prof. dr. Jeroen van der Laak loodst ons soepel door de thema’s van het congres. Door de samenwerking met het Radboud combineren we zo wetenschappelijke kennis met de praktische toepassingen van ontwikkelingen.

Naast vele interessante presentaties, starten we op het einde van de dag met iets nieuws: een carrousel. Bezoekers lopen in groepjes langs een aantal korte demonstraties en presentaties. Deze worden gegeven door laboratoria zelf. Ze laten zien hoe ze AI op dit moment al toepassen of waar ze aan werken om AI naar de praktijk te brengen. Zo wordt goed duidelijk dat AI niet alleen iets van de toekomst is. Het biedt nu al volop mogelijkheden.

Ons tweeluik is interessant voor iedereen die zich binnen de laboratoria en diagnostiek bezighoudt met IT. Natuurlijk bieden we de optie om slechts een van de twee congresdagen bij te wonen. Bezoekers die beide dagen komen, bieden we op 8 mei een overnachtingsmogelijkheid en een aantrekkelijk en verrassend avondprogramma.