17 oktober Kennissessie Informatieberaad Zorg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Zorg (VWS)
Parnassusplein 5
2511 VX Den Haag

De Critical Entities Resilience Directive (CER) en de Network and Information Security Directive (NIS2) worden omgezet naar nationale wetgeving. Nieuw voor de Nederlandse gezondheidszorg, één van de 18 sectoren waarop de richtlijnen van toepassing zijn, met als doel de fysieke en digitale weerbaarheid van instellingen en organisaties op hetzelfde niveau te brengen.

Tijdens deze kennissessie staan onder meer bovenstaande onderwerpen centraal. Op een later tijdstip wordt de defintieve invulling van het programma bekend gemaakt.

De kennissessies zijn zowel voor leden van het Informatieberaad als voor hun adviseurs binnen deze koepels en brancheorganisaties. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via: informatieberaadzorg@minvws.nl.