Meld je aan voor de digitale Meet Up | Leren van Implementeren

Op maandag 21 september 2020 vindt de digitale Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Dit is dé plek waar patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers, leveranciers en inkopers van zorgoplossingen elkaar ontmoeten.

Leren van implementeren

De digitale Meet Up staat in het teken van “implementatie”. Op welke manier kunnen zowel zorgaanbieders als leveranciers de verschillende zorginnovaties doorvoeren in hun eigen organisatie? En hoe vinden landelijke ontwikkelingen op regionaal niveau hun weg? Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord tijdens de digitale Meet Up.

Programma

Om 14:00 uur starten we de digitale Meet Up met een welkomstwoord van Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. Vervolgens is er een interactieve talkshow waar verschillende experts en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties met elkaar in gesprek gaan over het thema implementeren. Daarna volgen twee inspirerende workshopsrondes. We sluiten de digitale Meet Up gezamenlijk af met een virtuele borrel.

Aanmelden voor de digitale Meet U kan eenvoudig via https://www.aanmelder.nl/meetuplerenvanimplementeren