Podcastserie ‘Waardevolle AI voor gezondheid’

In de nieuwe podcast ‘Waardevolle AI voor gezondheid’ praten deskundigen uit diverse disciplines over hoe artificiële intelligentie (AI) op een goede manier in de zorgpraktijk gebracht kan worden. Zodat patiënten, zorgverleners en burgers daadwerkelijk de waarde ervaren. De eerste podcast is nu te luisteren.

Ook al heb je als zorginnovator of medisch professional een druk bestaan, dan kan je gemakkelijk op een voor jou geschikt moment, luisteren naar andere experts die vertellen over de mogelijkheden van AI en zo kennis en inspiratie opdoen.

De podcast is een initiatief van het gelijknamige programma Waardvolle AI voor gezondheid van het ministerie van VWS en is mede mogelijk gemaakt door deskundigen uit de praktijk.

Specialisten aan het woord

Iedere aflevering praten er andere specialisten uit diverse disciplines. De eerste podcast gaat over de nulmeting AI-toepassingen in gezondheid en zorg in Nederland. Over de resultaten van het onderzoek praten: Iris van Bemmel, programmamanager gezondheid en zorg (FME), Rutger Jan van der Gaag, voorzitter van de vereniging van bestuurders in de zorg (NVZD) en prof. dr. Marlies Schijven, hoogleraar chirurgie in het Amsterdam UMC, tevens Chief Medical Information Officer van VWS.

Waar staan we in Nederland met AI voor zorg en gezondheid? Luister nu naar Waardevolle AI voor gezondheid Podcast 1: AI-toepassingen in gezondheid en zorg in Nederland.

Podcast volgen

De podcast is iedere 1e en 15e van de maand te beluisteren en duurt circa 20 – 30 minuten. Bent u benieuwd naar de hele serie podcasts en wilt u geen aflevering missen? Ga dan naar uw favoriete streamdienst en volg de podcast.

Spotify

Apple

Google